Commercial management: En karriere med fremtid?

Øget efterspørgsel på contract og commercial management presser virksomheder til at satse på tydelige karriereveje, uddannelse og anerkendelse af resultater!

 

Arbejdet med at forene kommercielle og kontraktuelle emner (contract and commercial management) er udfordrende; de, der arbejder som eksempelvis contract managers er motiverede af deres bidrag til forretningsmæssige mål, men de fleste er frustrerede over de begrænsede karriereveje og muligheder, herunder beføjelser og løn.

 

Dette betyder, at en betydelig andel enten planlægger at skifte firma eller skifte job i de næste 5 år. Ifølge en nylig IACCM-undersøgelse, mener over 40% at deres nuværende organisation ikke investerer nok i dets ansatte; over 30% er utilfredse med virksomhedskulturen, og en lignende procentdel er utilfredse med deres nuværende løn.

 

Samtidig viser IACCM´s undersøgelser, at over 60% er begejstrede over virkningen og potentialet af nye teknologier. De mener, at de kan udnytte teknologien til bedre at forstå og afbøde risici og til at øge deres indflydelse hos den øverste ledelse.

 

Denne selvsikre holdning er opmuntrende modsat andre faggrupper, der har tendens til at se teknologi som en trussel. Tilsvarende optimisme afspejles i det faktum, at 85% ser det nuværende og fremtidige jobmarked for deres færdigheder som 'rimelig til god', og en høj andel er også sikre på, at de ved, hvilke fremtidige færdigheder de har brug for.

 

Endelig viser IACCM´s undersøgelse, at den stigende informationsmængde og anvendelse af teknologi medfører et øget behov for strukturerede træningsprogrammer. Der er simpelthen et øget behov for at koordinere og kommunikere på tværs af organisationer omkring kommercielle og kontraktuelle emner. Her kommer contract og commercial managers organisationen til hjælp.

 

NSCCM tilbyder fagligt styrkende forløb

NSCCM tilbyder som de eneste i Norden IACCM´s certificeringsprogrammer i Contract & Commercial Management. Vores kunder tæller såvel små og mellemstore organisationer som Danmarks største offentlige og private virksomheder, der har gjort IACCM´s internationalt anerkendte uddannelser til en fast del af deres uddannelsesprogram.

Skal du også med på et af vores kommende IACCM's certificeringshold, og lære hvordan du kan bidrage til værdiforøgelsen i din organisation og samtidig sætte turbo på din karriere? 

Vidste du at...

virksomheder, der indfører contract management, ofte får højere værdi på børser? De sælges til en højere pris, da kontrakternes værdi og risici kendes nøjagtigt – derfor tør købere og investorer betale mere.

Kommende kurser