Big-business15

Tilmeld nyhedsbrev

NSCCM er akkrediteret af IACCM og APMG International

IACCM Accredited Trainer             
  APMG
NSCCM 017  

René Franz Henschel

René er professor (mso), ved Juridisk Institut, Aarhus Universitet. Han underviser og forsker i kontraktjura og Contract Management, og har skrevet en lang række artikler og bøger om disse emner. Han er medlem af IACCMs Advisory Board, medlem af redaktionskommiteen bag tidsskriftet "Contracting Excellence", ligesom han er medforfatter til IACCMs lærebøger, der anvendes på NSCCMs uddannelse. Han har arbejdet som konsulent for bl.a. advokatfirmaer, regioner, kommuner og IT-leverandører. 
     
 NSCCM 049  

Hanne Bay

Hanne er advokat (L), Group Legal Counsel og Group Compliance Manager i Rambøll Gruppen A/S, hvor hun arbejder med compliance, contract management og store komplekse og internationale kontrakter, herunder offshoring og global outsourcing. Hanne har tidligere forestået opbygningen og ledelsen af contract management funktioner og selv indgående praktisk erfaring med contract management. Hun har stor erfaring med undervisning i kontrakter og contract management for ikke-jurister, og har bl.a. deltaget i udarbejdelsen af statens standardkontrakter, K01, K02 og K03.
     
NSCCM 041  

Henrik Udsen

Henrik er professor, dr.jur. ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet, hvor han bl.a. underviser og forsker i kontraktret, med særlig fokus på it-kontrakter og længerevarende kontrakter. Han er forfatter til en lang række artikler og bøger om it-ret og kontraktret, og har bl.a. en bog om it-kontraktret under udgivelse. Han er endvidere en ofte brugt foredragsholder og har stor erfaring med undervisning i juridiske emner for ikke-jurister. Før han blev ansat på universitetet, var han praktiserende advokat med udarbejdelse og forhandling af kontrakter som speciale.
     
   

 

     
NSCCM 046  

Christian Sandbeck

Christian er cand.merc.jur og IACCM certificeret på Expert level. Christian er førende indenfor sit felt i Danmark og har mere end 15 års erfaring indenfor Contract & Commercial management fra såvel de største offentlige it projekter og største globale outsourcing kontrakter. Christian har varetaget flere lederroller indenfor Contract & Commercial Management og er idag Head of Business Operations i SimCorp.
     
     

Nordic School of Contract & Commercial Management  •  nsccm@nsccm.dk  •  Telefon 23 11 74 18  • CVR nr. 35 81 39 85 • Almindelige betingelser

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.