Mød vores undervisere

Hos Nordic School of Contract and Commercial Management bliver du undervist af anerkendte eksperter i CCM, der er specialister i hver deres felt. Mød dem her.  

 

René Franz Henschel
Professor, Juridisk Institut, Aarhus Universitet; Fellow, World Commerce & Contracting, certificeret på Expert level

René Franz Henschel

René er en særdeles erfaren underviser og forsker i kontraktjura og contract management. Han har skrevet en lang række artikler og bøger om emnerne, og har stor praktisk erfaring gennem sit tidligere arbejde som konsulent - bl.a. for staten, regioner, kommuner, advokater og IT-leverandører. 

René er medlem af World Commerce & Contracting's Advisory Board og medforfatter til flere af de lærebøger, vi bruger på uddannelserne.

René har undervist i Contract and Commercial Management siden 2010. Han blev i januar 2021 udnævnt til "Fellow" af World Commerce & Contracting for sit store bidrag med at udvikle Contract and Commercial Management som en international disciplin og sit personlige engagement med at udbrede WCC´s vision og mission om at skabe mere værdi i handelsrelationer.

Michael
Legal Business Partner, Domestic Building Projects, Grundfos Holding, cand.jur.

Michael Pedersen

Michael has more than 25 years of experience with contract negotiation and drafting, dealing with different types of contracts, e.g. sales and procurement contracts, construction and wind energy. He has been Chief Legal Counsel, Special Projects and Head of Legal Corporate, Procurement and HR, Grundfos as well as Legal counsel, Vestas. 

Michael has been external lecturer at the Department of Law, Aarhus University for almost 10 years, where he developed the course Drafting Commercial Contract together with René Franz Henschel. He has been giving in-house and open courses lectures for many years.

Christian Sandbeck
Head of Business Operations, Simcorp, cand.merc.jur., World Commerce & Contracting certificeret på Expert level

Christian Sandbeck

Christian er førende indenfor sit felt i Danmark, og han har varetaget flere lederroller indenfor contract & commercial management Han har mere end 20 års erfaring indenfor området - fra såvel de største offentlige it-projekter til komplekse globale outsourcing kontrakter. 

Christian har undervist i Contract & Commercial Management siden 2014.

Rasmus Tønnies
Marked Director, Legal & Contract Management Consultancy, Rambøll, cand.jur.; Fellow, World Commerce & Contracting, certificeret på Advanced Practitioner Level.

Rasmus Tønnies

Rasmus har 15 års erfaring med contract management og komplekse kontrakter og er ansvarlig for Rambølls forretningsområde Contract and Commercial Management. Han har bistået både private og offentlige organisationer med implementering af Contract Management.

Rasmus har også stor erfaring i at gennemføre komplekse it-anskaffelser, entrepriser og M&A-transaktioner, og trækker her på sine tidligere erfaringer som advokat hos landets største advokatfirma, Bech Bruun.

Rasmus har undervist i Contract and Commercial Management siden 2016.Han blev i januar 2021 udnævnt til "Fellow" af World Commerce & Contracting for sit store bidrag med at udvikle Contract and Commercial Management og sit personlige engagement med at udbrede WCC´s vision og mission om at skabe mere værdi i handelsrelationer.

Bettina Rønn Laugesen
Director ManAd Management Advisory, HD(O), HD(SCM), Executive MBA, Henley Business School

Bettina Rønn Laugesen

Bettina har 20 års erfaring inden for indkøbsledelse, supply chain management og produktionsstyring, både via sin arbejdserfaring og uddannelse. Hun arbejder med strategisk udvikling - med fokus på kvalitet, levering og TCO, der løfter virksomheden til next level.

Bettina har senest arbejdet som Global Procurement Director i Simcorp, og har tidligere arbejdet i Egmont, Gyldendal, Tryg og Canon. I dag arbejder Bettina som selvstændig Management Advisor og underviser i Indkøbsstrategi og -ledelse.

Hanne Bay
Group Compliance Director, Rambøll, Advokat, cand. jur.

Hanne Bay

Hanne er Group Compliance Director i Rambøll, hvor hun håndterer komplekse internationale kontrakter såsom offshore og global outsourcing. Hun har deltaget i forhandlinger, udarbejdelse og opfølgning af store kontrakter i både den offentlige og private sektor gennem mange år. 

Hanne har stor erfaring med at tilbyde kurser i kontraktret og contract management for ikke-jurister og underviser med en enestående juridisk erfaring i ryggen. 
 

Henrik Udsen
Professor, dr.jur., Juridiske Fakultet, Københavns Universitet

Henrik Udsen

Henrik underviser og forsker i kontraktret, med særlig fokus på it-kontrakter og længerevarende kontrakter. Han har tidligere arbejdet som praktiserende advokat, med udarbejdelse og forhandling af kontrakter som speciale. 

Henrik er en erfaren underviser i juridiske emner både for jurister og ikke-jurister og en ofte brugt foredragsholder. Han er forfatter til en lang række artikler og bøger om it-ret og kontraktret.