Har din organisation ”business intelligens” der kan måle kontrakters profitabilitet?

Blot 29% af alle organisationer overvåger aktivt profitabiliteten i deres kontrakter, viser en undersøgelse af 752 virksomheder foretaget af den internationale organisation IACCM.

Hvorfor er det ikke overraskende? En præcis vurdering af specifikke kontrakter er udfordrende. Hvilke data er vigtige, hvem skal indsamle dem og hvordan? Dataindsamling møder sine begrænsninger på grund af de mange forskellige kilder, data skal indsamles fra, ligesom kontrakters komplekse natur og de komplekse processer der omgiver dem forstærker vanskelighederne ved indsamling, konsolidering og anvendelse af data.

Business intelligence og kontrakter

At få indsigt i kontrakters profitabilitet er en udfordrende opgave. Derfor er der et stigende behov for viden og værtøjer der kan støtte beslutningsprocesser baseret på indsamling og behandling af data. Uddannelse og kompetenceudvikling spiller her en stor rolle, når organisationen skal udvikle ”business intelligence” med relevans for kontrakter.

NSCCM – Nordens førende udbyder af contract management-uddannelser

Hos NSCCM kan din organisation få viden og værktøjer der styrker kontrakternes profitabilitet og jeres ”business intelligence” i denne sammenhæng. Vi ser det som en integreret del af contract management at udvikle denne intelligens – så kan organisationen nemlig få mere ud af indkøb og salg!

NSCCM er officiel træningspartner med IACCM, og som de eneste i Norden tilbyder vi IACCMs internationalt anerkendte certificeringsuddannelser. 

Vi udbyder vores meget populære Practitioner-uddannelse – både i den danske udgave og i en engelsksproget ”Fast Track”-udgave. Har du allerede en CCM Practitioner-certificering, er der nu åbent for tilmelding til det næste certificeringsniveau – Advanced Practitioner. Læs mere om hvilken uddannelse du bør vælge og vores øvrige uddannelser og kurser på NSCCMs kursusside.

Vidste du at...

Vidste du at...

virksomheder, der indfører contract management, ofte får højere værdi på børser? De sælges til en højere pris, da kontrakternes værdi og risici kendes nøjagtigt – derfor tør købere og investorer betale mere.