Mød vores undervisere

Hos Nordic School of Contract and Commercial Management bliver du undervist af anerkendte eksperter i CCM, der er specialister i hver deres felt. Mød dem her.  

 

René Franz Henschel
Professor ved Juridisk Institut, Aarhus Universitet. IACCM/World Commerce & Contracting certificeret på Expert level

René Franz Henschel

René er en erfaren underviser og forsker i kontraktjura og contract management. Han har skrevet en lang række artikler og bøger om emnerne, og har stor praktisk erfaring gennem sit arbejde som konsulent - bl.a. for advokatfirmaer, regioner, kommuner og IT-leverandører. 

René er medlem af IACCM/World Commerce & Contracting's Advisory Board og medforfatter til flere af de lærebøger, vi bruger på uddannelserne.

Christian Sandbeck
Cand.merc, jur og IACCM/World Commerce & Contracting certificeret på Expert level

Christian Sandbeck

Christian er førende indenfor sit felt i Danmark og har mere end 15 års erfaring indenfor contract & commercial management - fra såvel de største offentlige it-projekter til komplekse globale outsourcing kontrakter. 

Christian har varetaget flere lederroller indenfor contract & commercial management og er i dag Head of Business Operations i SimCorp.
 

Rasmus Tønnies
Cand.jur., Head of Contract & Commercial Management, Rambøll Management Consulting og certificeret på IACCM/World Commerce & Contracting Advanced Practitioner Level.

Rasmus Tønnies

Rasmus har 12 års erfaring med Contract Management og udarbejdelse af komplekse kontrakter og er ansvarlig for Rambølls forretningsområde Contract and Commercial Management. Han har bistået både private og offentlige organisationer med implementering af Contract Management, herunder anskaffelse og implementering af Contract Management-software og organisatorisk setup.

Rasmus har også stor erfaring i at gennemføre komplekse it-anskaffelser, entrepriser og M&A-transaktioner, og trækker her på sine tidligere erfaringer som advokat hos landets største advokatfirma, Bech Bruun.

Bettina Rønn Laugesen
HD(O), HD(SCM), Executive MBA, Director Management Advisory-BRL

Bettina Rønn Laugesen

I løbet af de sidste næsten 20 år har Bettina opbygget sine kompetencer på seniorniveau inden for indkøbsledelse, supply chain management og produktionsstyring, både via sit arbejde, men også via relevant uddannelse. Bettina er vant til at arbejde med strategi med fokus på kvalitet, levering og TCO, der løfter virksomheden til next level.

Hun har både en HD(O) samt en HD(SCM) fra CBS samt en Executive MBA fra Henley Business School. Senest har hun arbejdet som Global Procurement Director i Simcorp. Hun har tidligere arbejdet i Egmont, Gyldendal, Tryg og Canon. I dag arbejder Bettina som selvstændig Management Advisor.

Hanne Bay
Advokat, cand. jur, Københavns Universitet

Hanne Bay

Hanne er Group Compliance Director i Rambøll, hvor hun håndterer komplekse internationale kontrakter såsom offshore og global outsourcing. Hun har deltaget i forhandlinger, udarbejdelse og opfølgning af store kontrakter i både den offentlige og private sektor gennem mange år. 

Hanne har stor erfaring med at tilbyde kurser i kontraktret og contract management for ikke-jurister og underviser med en enestående juridisk erfaring i ryggen. 
 

Henrik Udsen
Professor, dr.jur. ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet

Henrik Udsen

Henrik underviser og forsker i kontraktret, med særlig fokus på it-kontrakter og længerevarende kontrakter. Han har tidligere arbejdet som praktiserende advokat, med udarbejdelse og forhandling af kontrakter som speciale. 

Henrik er god til at undervise juridiske emner for ikke-jurister og er en ofte brugt foredragsholder. Han er desuden forfatter til en lang række artikler og bøger om it-ret og kontraktret.