Hvem er NSCCM?

NSCCM står for Nordic School of Contract and Commercial Management 

Vores formål at udbrede kendskabet til contract management i offentlige og private organisationer. Det vil vi, fordi vi tror på at kontraktstyring bliver mere og mere afgørende for nordiske organisationers konkurrencedygtighed i en global markedskontekst. 

Derfor udbyder vi certificerede uddannelser i Contract & Commercial Management (CCM), spækket med den bedste internationale viden og praksis – også kaldet best practice.

Internationalt anerkendt certificering 

Vi er en nordisk skole, anerkendt og certificeret af IACCM (International Association for Contract and Commercial Management), som officiel træningspartner. 

Det betyder, at du gennem os får certificeringsuddannelser på internationalt niveau - udviklet blandt et panel af verdens førende specialister i kontraktstyring og formet gennem 150 landes praktiske erfaringer med contract management. 

Vores undervisere er nogle af nordens førende eksperter i contract management. Mød dem her. 

Skræddersyede forløb i samarbejde med Rambøll

NSCCM samarbejder med Rambøll om undervisning og om at udbrede best practice i contract and commercial management. Vi har siden 2014 udbudt kurser og uddannelser på det danske marked - både som åbne kurser og som lukkede forløb for grupper af ansatte fra samme organisation.

 

Har du spørgsmål?

Fra januar 2020 har vi i NSCCM ansat uddannelseskoordinator Britt Torp Pedersen. 

Hvis du er i tvivl om hvorvidt de enkelte kurser og uddannelser matcher dine behov, så kan du ringe til Britt, der sidder klar med svar på de fleste spørgsmål. 

Hvis I er flere kollegaer, der gerne vil tage et kursus sammen, kan hun også hjælpe jer med et skræddersyet tilbud. 

Britt sidder klar ved vores telefon på +45 7020 0131, og hvis du foretrækker mail kan du skrive på britt.torp@nsccm.dk.

Er du i tvivl?

Vi har mange muligheder for at tilpasse et uddannelses- forløb, så det passer bedst til din organisation.

Du er velkommen til at ringe til os på 70 20 01 31