Hvem er NSCCM?

NSCCM står for Nordic School of Contract and Commercial Management 

Vores formål at udbrede kendskabet til contract management i offentlige og private organisationer. Det vil vi, fordi vi tror på at kontraktstyring bliver mere og mere afgørende for nordiske organisationers konkurrencedygtighed i en global markedskontekst. 

Derfor udbyder vi certificerede uddannelser i Contract & Commercial Management (CCM), spækket med den bedste internationale viden og praksis – også kaldet best practice.

Internationalt anerkendt certificering 

Vi er en nordisk skole, anerkendt og certificeret af IACCM (International Association for Contract and Commercial Management), som officiel træningspartner. 

Det betyder, at du gennem os får certificeringsuddannelser på internationalt niveau - udviklet blandt et panel af verdens førende specialister i kontraktstyring og formet gennem 150 landes praktiske erfaringer med contract management. 

Vores undervisere er nogle af nordens førende eksperter i contract management. Mød dem her. 

Skræddersyede forløb i samarbejde med Rambøll

NSCCM samarbejder med Rambøll om undervisning og om at udbrede best practice i contract and commercial management. Vi har siden 2014 udbudt kurser og uddannelser på det danske marked - både som åbne kurser og som lukkede forløb for grupper af ansatte fra samme organisation.