Det siger vores deltagere

Hos NSCCM anser vi os selv som Nordens bedste udbyder af contract og commercial management-uddannelser. Det vil vi gerne dokumentere.  Efter hvert forløb har vi derfor bedt vores deltagere udfylde et tilfredshedsskema.

Ved vores Practitioner-forløb er deltagernes overordnede tilfredshed med uddannelsen på 4,5 på en skala fra 1-5 hvor 5 er bedst. Ingen deltagere havde en overordnet tilfredshed på under 4. At alle på denne måde kommer fra vores uddannelser med et stort eller meget stort udbytte, er vi utroligt stolte af!

En deltager på CCM Practitioner-uddannelsen skrev således:

Super engagerede og passionerede undervisere. Intensivt, men effektivt og lærerigt undervisningsforløb.”

Vores underviserkorps består af eksperter med både teoretisk indsigt og mange års praktisk erfaring fra det offentlige såvel som det private erhvervsliv. Dette giver en afvekslende og flersidet tilgang til contract management.

Se mere om vores uddannelser i 2020

Vi håber vores brugertilfredshed illustrerer, hvor stor værdi vores kurser kan have for dig og din organisation.

NSCCM tilbyder som de eneste i Norden IACCM´s certificeringsprogrammer i Contract & Commercial Management. Vores kunder tæller såvel små og mellemstore organisationer som Danmarks største offentlige og private virksomheder, der har gjort IACCM´s internationalt anerkendte uddannelser til en fast del af deres uddannelsesprogram. Vi udbyder vores meget populære Practitioner-uddannelse – både i den danske udgave og i en engelsksproget ”Fast Track”-udgave. Har du allerede en CCM Practitioner-certificering, er der nu åbent for tilmelding til det næste certificeringsniveau – Advanced Practitioner. Læs mere om hvilken uddannelse du bør vælge og vores øvrige uddannelser og kurser på NSCCMs kursusside.

 

Vidste du at...

virksomheder, der indfører contract management, ofte får højere værdi på børser? De sælges til en højere pris, da kontrakternes værdi og risici kendes nøjagtigt – derfor tør købere og investorer betale mere.

Kommende kurser