IACCM-certificeringer nævnes i jobopslag om contract managers

Over 60.000 medlemmer

IACCM er verdens ubestrideligt største organisation inden for contract & commercial management. På verdensplan har organisationen i dag over 60.000 medlemmer i 166 lande.

Disse statistikker understreger tydeligt, at IACCM er den altdominerende spiller på contract management-markedet.

NSCCM kan styrke dit CV

Hos NSCCM har vi siden vores opstart i 2014 samarbejdet med og været anerkendt af IACCM som officiel træningspartner. Det vil sige, at du gennem vores kurser kan opnå en officiel IACCM-certificering.

Vores kurser kan både styrke din virksomheds juridiske faglighed og kompetencer, men kan også styrke dit CV i en branche med et voksende udbud af stillinger.

Du har enten et juridisk eller teknisk udgangspunkt for at udøve Contract Management, projektledelse mm. Din uddannelse er gerne på kandidatniveau. f.eks. som cand.merc.jur., produktionsingeniør eller en ingeniør med specialisering inden for byggeledelse eller virksomhedssystemer. Hvis du enten er certificeret inden for Udbud, Projektledelse eller Contract Management eller ønsker at blive det, er det en fordel.”

Specifikationer som den ovenstående er hyppigt fremkommende i en jobkategori med flere og flere jobs – vi kunne for nyligt rapportere, at der opslås mellem 12-20 stillinger som contract manager hver måned.

Vores IACCM-certificerede kurser kan skabe den nødvendige fordel i en jobkamp, hvor IACCM-certificeringer er i høj kurs blandt arbejdsgivere.

Certificeringer af den internationale organisation anses som et eftertragtet aktiv af mange arbejdsgivere i jobopslag om contract & commercial managers. Således nævnes ”Membership in the International Association for Contract and Commercial Management (IACCM)” som et plus i ansættelsesprocessen 21 gange i nylige jobopslag.

Vores kurser

NSCCM tilbyder som de eneste i Norden IACCM´s certificeringsprogrammer i Contract & Commercial Management. Vores kunder tæller såvel små og mellemstore organisationer som Danmarks største offentlige og private virksomheder, der har gjort IACCM´s internationalt anerkendte uddannelser til en fast del af deres uddannelsesprogram. Vi udbyder vores meget populære Practitioner-uddannelse – både i den danske udgave og i en engelsksproget ”Fast Track”-udgave. Har du allerede en CCM Practitioner-certificering, er der nu åbent for tilmelding til det næste certificeringsniveau – Advanced Practitioner. Læs mere om hvilken uddannelse du bør vælge og vores øvrige uddannelser og kurser på NSCCMs kursusside.

 

 

Vidste du at...

Vidste du at...

virksomheder, der indfører contract management, ofte får højere værdi på børser? De sælges til en højere pris, da kontrakternes værdi og risici kendes nøjagtigt – derfor tør købere og investorer betale mere.

Kommende kurser