En CCM-certificering kan også bane vejen for din nye karriere

En eftertragtet position 

Selvom contract management er en relativt ung disciplin i Danmark, er behovet for kontraktstyring støt stigende – både nationalt og internationalt. Det samme er efterspørgslen på de rette fagpersoner til at varetage jobbet. 

I mange virksomheder er der oprettet arbejdsgange og ad hoc værktøjer for de personer, der vatager kontraktarbejdet i organisationen. Til selve jobfunktionen, er der dog stadig ingen formelle kvalifikationskrav. Ansættelser sker således ofte alene på baggrund af praktisk erfaring.

Rekrutteringsbureauer på vagt 

Denne udvikling har fået rekrutteringsbureauer til at melde vagt i gevær. For uden formelle kvalifikationskrav, er der ingen garantier for at ansøgeren har de rigtige kompetencer til at varetage kompleksiteten i arbejdet med konktrakter.  

Når virksomheder i dag efterspørger contract managers, er risikoen for at få valgt de forkerte kandidater derfor overhængende stor. 

Skil dig ud blandt ansøgere 

Den store efterspørgsel og den ubeskyttede arbejdstitel, har betydet at markedet i dag svømmer i improviserede ’contract managers’, der alle søger at vise deres kvalifikationer i kontraktsstyring via ad hoc erfaring. 
 
Med en international certificeringsuddannelse skiller du dig kvalitativt ud, når rekrutteringsansvarlige studerer ansøgere. 

Hos Nordic School of Contract and Commercial Management (NSCCM) uddanner vi dig i best practice contract management, udviklet af førende virksomheder og organisationer verden over - offentlige såvel som private og kunder såvel som leverandører.

 

Læs mere om vores certificerede uddannelser her.

Vidste du at...

virksomheder, der indfører contract management, ofte får højere værdi på børser? De sælges til en højere pris, da kontrakternes værdi og risici kendes nøjagtigt – derfor tør købere og investorer betale mere.