Big-business02

Tilmeld nyhedsbrev

NSCCM er akkrediteret af IACCM og APMG International

IACCM Accredited Trainer             
  APMG
Nordic School of Contract & Commercial Management (NSCCM) har som de første i verden fået godkendelse til at udbyde den internationalt anerkendte IACCM Contract and Commercial Management (CCM) certificering som klasseundervisning.

NSCCM er akkrediteret af IACCM og APMG (der også akkrediterer bl.a. PRINCE2 og ITIL uddannelser). Kvaliteten af undervisningen, herunder undervisernes kvalifikationer og afholdelse af eksamen, kontrolleres nøje af IACCM og APMG.

Som grundlag for undervisningen anvendes IACCM´s anerkendte bøger og best practices. De anvendte lærebøger er på engelsk og dansk. NSCCM udbyder uddannelser og eksamen på såvel dansk som engelsk, herunder inhouse uddannelse..

Alle undervisere på NSCCM er nationalt og internationalt anerkendte eksperter i Contract and Commercial Management samt specialister i relaterede emner, f.eks. IT-kontrakter og forhandling.

Hovedparten af undervisningen varetages af undervisere, der selv har IACCM´s certificeringsuddannelser, ligesom de har mange års praktisk erfaring med Contract & Commercial Management i offentlige og private virksomheder.

Nordic School of Contract & Commercial Management  •  nsccm@nsccm.dk  •  Telefon 23 11 74 18  • CVR nr. 35 81 39 85 • Almindelige betingelser

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.