Books02

Tilmeld nyhedsbrev

NSCCM er akkrediteret af IACCM og APMG International

IACCM Accredited Trainer             
  APMG

Hvorfor vælge en uddannelse i contract and commercial management? 

Kontraktstyring får større og større betydning for både offentlige og private organisationer i en verden, hvor både private og offentlige aktører bliver presset til at realisere økonomiske nøgletal og øge effektiviteten. Derfor giver en uddannelse i contract and commercial management værdi for både medarbejder og virksomhed. Læs mere om fordelene her.

NSCCM´s Contract & Commercial Management uddannelsesprogram består af tre uddannelser: CCM Practitioner-uddannelsen (tidligere Associate-uddannelsen), Kommerciel Kontraktret-uddannelsen og CCM Fundamentals-uddannelsen.

CCM Practitioner-uddannelsen er målrettet dem, der i det daglige hovedsageligt beskæftiger sig med og har ansvar for kontrakter eller kontrakt-relaterede aktiviteter, f.eks. som indkøbere, projektledere, virksomhedsjurister, bid managers, advokater mv.

Kommerciel Kontraktret er målrettet dem, der ønsker en indføring i de grundlæggende juridiske regler og reguleringstemaer, der er nødvendige at kende til i det daglige arbejde med kontrakter, eller som er involveret i eller som understøtter kontraktprocesser, f.eks. som bid managers, controllers, indkøbere, afdelingsledere, kontorchefer, projektledere mv.

CCM Fundamantals-uddannelsen er målrettet dem, der i det daglige hovedsageligt er beskæftiget med andre forretningsaktiviteter, men som ofte er involveret i, eller som understøtter kontraktprocesser, f.eks. som account managers, bid managers, relationship managers, controllers, indkøbere, afdelingsledere, kontorchefer, projektledere mv.


Nærmere om CCM Practitioner-uddannelsen

CCM Practitioner-uddannelsen er et af IACCM internationalt certificeret undervisningsforløb i best practice Contract & Commercial Management. Uddannelsen løber over 5 intensive undervisningsdage og afsluttes med en online multiple choice eksamen. Efter bestået eksamen er deltagerne certificerede contract managers efter IACCM´s internationalt anerkendte certificeringsordning. Du kan læse mere om uddannelsen her.


Nærmere om Kommerciel Kontraktret

NSCCM´s Kommerciel Kontraktret er et undervisningsforløb, hvor deltagerne introduceres til de grundlæggende juridiske regler og reguleringstemaer, der er nødvendige at kende til i det daglige arbejde med kontrakter. Uddannelsen løber over 2 intensive undervisningsdage og henvender sig til deltagere uden en egentlig juridisk uddannelse, eller som trænger til at opdatere deres juridiske viden på området. Der er ikke eksamen på uddannelsen. Du kan læse mere om uddannelsen her.

Nærmere om CCM Fundamentals-uddannelsen

IACCMs CCM Fundamentals-uddannelsen er et internationalt certificeret undervisningsforløb i best practice Contract & Commercial Management. Uddannelsen løber over 2 intensive undervisningsdage, og afsluttes med en online multiple choice eksamen. Efter bestået eksamen er deltagerne certificerede efter IACCM´s internationalt anerkendte certificeringsordning. Du kan læse mere om uddannelsen her.

Vigtig information
For alle uddannelser gælder, at de følger IACCM´s til enhver tid gældende regler for medlemsskab og certificering, herunder pligt til at vedligeholde certificering, praksiserfaring og medlemsskab. Alle de, som har taget Associate-uddannelsen - eller som er indskrevet på denne uddannelse, men som mangler at tage certificeringseksamen - vil få certificeringstitlen "IACCM CCM Practitioner", forudsat at de opfylder IACCM´s betingelser herfor. Alle de, som har taget Fundamentals-uddannelsen - eller som er indskrevet på denne denne uddannelse, men som mangler at tage certificeringseksamen - vil få certificeringstitlen "IACCM CCM Associate", forudsat at de opfylder IACCM´s betingelser herfor. Alle spørgsmål om certificeringstitler mv., bedes rettet direkte til IACCM´s medlemsservice, og er NSCCM uvedkommende. Vær opmærksom på, at du muligvis skal betale gebyrer til IACCM, hvis du skal have opgraderet din titel fra IACCM CCM Associate eller IACCM CCM Fundamentals til henholdsvis IACCM CCM Advanced Practitioner eller IACCM CCM Associate.

Nordic School of Contract & Commercial Management  •  nsccm@nsccm.dk  •  Telefon 23 11 74 18  • CVR nr. 35 81 39 85 • Almindelige betingelser

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.